Προφίλ


Με ζήλο και μεράκι μετατρέπουμε το ξύλο για να διευκολύνει την ζωή σας και να ομορφαίνει τον χώρο σας.
Η συνεργασία μας με ιδιώτες και εταιρίες μας έχει προσφέρει την εμπειρία και την εφευρετικότητα να ικανοποιούμε οχι μόνο τις απλές, αλλά και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Σε συνδυασμό με τις φιλικές τιμές και την παροχή της παραγγελίας σας σε σχέδιο ηλεκτρονικής μορφής, έχουμε μπεί πλέον δυναμικά σ΄εναν χώρο, όπου η ποιότητα και η λειτουργικότητα σπανίζουν.
Σας εξυπηρετούμε άμεσα

Ελευθερία επιλογών

Aναλαμβάνουμε χειροποίητες συνθέσεις, συναρμολογήσεις και κατασκευές, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Η εξυπηρέτησή σας είναι άμεση προτεραιότητά μας και υλοποιείται κατά προτίμηση στον χώρο σας. Όσο για τις τιμές, θα τις βρείτε πολύ ελκυστικές και ειδικά όσοι είναι φοιτητές, αφού για την συγκεκριμένη κατηγορία παρέχουμε ακόμη πιο φιλικές τιμές.
Παρέχουμε λειτουργικότητα, ομορφιά & ασφάλεια.

Υψηλή αισθητική

Οι ξύλινες δημιουργίες μας είναι πολυτελής κατασκευές, με ελκυστική εμφάνιση που προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας, στην προσωπική σας αισθητική και στον χώρο σας. Η λειτουργικότητα, η φυσικότητα, η εξαιρετική θερμομόνωση, η μεγάλη διάρκεια ζωής και η υψηλή ασφάλεια από πυρκαγιά και σεισμούς, θα σας κάνουν να προτιμήσετε και ν' αγαπήσετε το ξύλο.
Χρησιμοποιούμε πρόγραμμα σχεδίασης με Η/Υ

Τεχνολογία

Iσως μερικοί θεωρήσουν την σημερινή τεχνολογία, πολυτέλεια για την δημιουργία ξύλινων κατασκευών. Εμείς προσαρμοζόμαστε στις τεχνολογικές αλλαγές και το θεωρούμε πολύ απλά, απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αυτό που κάνουμε είναι να μετατρέπουμε, αποτελεσματικά και γρήγορα, τις ιδέες οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος, σε τρισδιάστατο μοντέλο μεγάλης ακρίβειας. Έτσι παρουσιάζουμε και μοιραζόμαστε τα σχέδια μαζί σας, ώστε να περάσουμε αποτελεσματικά στο επόμενο βήμα, της δημιουργίας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και για να δείτε δείγματα από ξυλουργικές εργασίες μας, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Διεύθυνση
Μάρκου Μπότσαρη 5
47132, Άρτα
Τηλέφωνα
2681074568
6976436052 - 6932579906 (whats'up)
Email
satoswood@gmail.com